dilluns, 14 de maig del 2012

Les JIxC, a la romeria andalusa de Torroella




Aquest diumenge 13 de març, una nombrosa delegació juvenil identitària va assistir a la romeria andalusa de Torroella de Montgrí, on van tenir un stand propi del partit, on facilitar informació del partit a tot aquell qui s'acostava, en un gran ambient festiu i de germanor. 
Les Joventuts, a la carpa que van organitzar, van demanar firmes contra la construcció de la nova mesquita al municipi gironí, així com van oferir informació sobre les JIxC i el projecte identitari de PxC.




 
També es va poder comprovar el rebuig total dels veïns en assabentar-se de la construcció de una mesquita al municipi; però la gent va respondre amb tot el seu suport en donar la notícia que PxC es presentará a les properes eleccions municipals a Torroella de Montgrí, amb Enric Juan com a cap de llista.
A la carpa vam poder veure un bonic detall en mostrar les JIxC, a més de la nostra senyera, una bandera d'Andalusia que simbolitzava la unió dels catalans amb els andalusos que van venir a treballar a Catalunya als anys 50 i 60.


En paraules del delegat de Girona de les Joventuts, Sergio Conce: "Posar en dubte l'adaptació dels andalusos a Catalunya es una fal.làcia i això ho demostra el fet de que molts d'ells van venir a aixecar la nostra terra. La casta política prefereix a un musulmà que parli molt bé el català i balli la sardana, abans que un andalús treballador que cotitzará tota la seva vida. Els andalussos son tan de casa com qualsevol català, evidentment perquè tots som espanyols."


Els veïns de Torroella tenen l'esperança que ben aviat poguem ser primer els de casa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada