dissabte, 23 de juny del 2012

Les JIxC conviden els seguidors blaugranes a esborrar la publicitat de Qatar Foundation de la samarreta del FC BarcelonaFrancesc Gesa: “actualment els qui adquireixen una samarreta del FC Barcelona es veuen obligats a fer apologia d’una dictadura islamista

Vic | Redacció.– Les Joventuts Identitàries per Catalunya han anunciat l'engegada d'una campanya perquè el club ofereixi a totes les persones que adquireixin una samarreta del FC Barcelona la possibilitat d'esborrar la publicitat de Qatar Foundation.

La iniciativa persegueix conscienciar als seguidors del que suposa lluir el nom d'aquesta entitat en l'elàstica del seu equip. “Actualment els qui adquireixen una samarreta del FC Barcelona es veuen obligats a fer apologia d'una dictadura islamista”.

Les JIxC han destacat la viabilitat de la proposta, ja que “anys enrere el club va oferir la possibilitat d’esborrar el dorsal i el nom d'un jugador que va abandonar el club per marxar al màxim rival. Ara hauria de fer el propi amb un tema molt més transcendent”.

El president de la formació juvenil, Francesc Gesa, ha afirmat que “darrere d'aquesta entitat hi ha la dictadura islamista d'un país en el qual no existeix la llibertat de culte ni la igualtat de gènere”.

La branca juvenil de Plataforma per Catalunya ha apel·lat a la responsabilitat dels seguidors blaugranes per sumar-se a la proposta i netejar així l'elàstica del seu equip favorit de la taca que suposa lluir el nom de Qatar Foundation.

Gesa ha reivindicat el dret dels afeccionats a declarar-se “objectors de consciència” i a no ser còmplices del fanatisme religiós.

JIxC
Vic, 21 de Juny 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada