dissabte, 7 de juliol del 2012

Crispació per la presència de PxC a Torroella de Montgri







Diversos membres de les joventuts identitàries de PXC encapçalades per Sergio Conce, delegat provincial de la província de Girona i el delegat de PXC a Torroella de Montgrí, Juan Enric, es varen presentar el dijous 5 de Juliol al ple de Torroella de Montgrí amb uns fulls on es podia llegir “Llibertat d’expressió” per mostrar la seva indignació pel fet que les Joventuts Nacionalistes de Catalunya (JNC – CIU) presentaven una moció contra la presencia de PxC al poble.

Tot l’enrenou provenia per la organització d’una barbacoa que les JIxC havíem organitzat al municipi de Torroella de Montgrí, en un espai aïllat de la població i envoltats de natura.

Davant d’aquests fets, podem dir clarament que PxC posa nerviosos als polítics de Torroella de Montgrí, i es va constatar amb la crispació entre els regidors dels diferents partits al veure'ns a la sala portant els folis defensant la llibertat d’expressió de PXC.

Finalment tots els partits menys COET votaren contra la nostra presència, deixant clar amb aquesta votació que no estan gaire lluny de ser còmplices de la negació d’una democràcia, que tant va acostar aconseguir als nostres avis.

Tenen por, seguirem lluitant per els nostres drets i la gent de casa. Seguirem lluitant tot i que gent continuï tirant-se pedres sobre la seva teulada. Pedres sobre les úniques persones que realment ens volem preocupar per la identitat i cultura d’una Catalunya que poc a poc està essent sagnada perdent l’essència que la caracteritza.

JIxC

1 comentari: