dimarts, 9 d’octubre del 2012

Les JIxC no veuen amb bons ulls la rebaixa d'un 60 % per les beques Erasmus



COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Mònica Lora ha manifestat que des de les JIxC veiem amb mals ulls que es retalli en l'educació dels joves.

Catalunya | Redacció. -- La secretaria de les joventuts identitàries per Catalunya, Mònica Lora ha manifestat que "volem mostrar el nostre desacord amb el ministeri d'educació per la baixada en un 60% del pressupost per a les beques Erasmus, pensem que els joves no tenim perquè pagar totes les conseqüències de la mala gestió ni la irresponsabilitat d'una classe política governant suïcida".

Lora defensa les beques Erasmus dient que " és un dels programes d'intercanvi més importants de la història i un element clau per fomentar la cohesió i coneixement de la Unió Europea entre la població jove".

En aquest sentit "no podem permetre que ens privin d'un fenomen social i cultural tan important en la nostra historia" afegint que " les beques Erasmus aporten uns beneficis als joves molt importants per al seu desenvolupament cap a la edat adulta".

Afegint que " és una vergonya que el Govern defensi que la reducció no és nociva per a la qualitat de l'educació dels nostres joves" I ha finalitzat dient que "des de les JIxC creiem que això és un insult a tots els joves".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada