diumenge, 8 de juliol del 2012

Les Joventuts Identitàries per Catalunya s’estrenen en un torneig d’estiu de futbol sala a Torelló

Torelló, 09/07/2012; El president de PxC, Josep Anglada, va animar a l’equip de futbol sala de les JIxC en el seu primer torneig i els va encoratjar a “defensar la identitat catalana tal com la que van tenir els nostres avis i els nostres pares: una terra catalana i no contaminada per la islamització”.

Torelló | Redacció.- La idea del projecte de les JIxC ha estat crear un equip de jovent del municipi per que participés en aquest torneig. Per tal de dur a terme l’equip, s’ha fet una equipació amb l’emblema de les JIxC i la frase “ GENT DE CASA” En el projecte s’ha insistit molt en els valors del jovent, conscienciant-los que participaven en un esport, on s’han de deixar de banda les males maneres per disfrutar d’un esport en el màxim exponent.

En aquest sentit, tant pares, novies com afició rival ens han fet arribar la seva aprovació per el projecte. “Sou els primers que veig que s’impliquen en un projecte per la societat de veritat, intentat fer contents a uns nanos i al mateix incidint molt en el seu comportament i els valors que han de tenir. Sens dubte és un primer pas per intentar millorar la societat en la qual ens hem convertit. És una feina de molt temps, però tant de bó any rere any aneu incrementant aquestes participacions esportives a arreu de Catalunya” – afirmava un pare.

D’altra banda el president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, que va presenciar alguns dels partits va assenyalar que “les joventuts del nostre partit són joves sans i esportistes que tenen uns valors molt marcats, estan jugant amb la creu de Sant Jordi al pit la qual cosa ja significa per a ells un orgull impagable, i va afegir “els joves identitaris tenen clar que lo important és representar els valors de l'esport, crec que és vital per tenir una joventut sana i forta que sigui capaç de defensar una Catalunya com la que van tenir els nostres avis i els nostres pares: una terra catalana i no contaminada per la islamització”.


Així mateix, el líder identitari es va mostrar orgullós del planter que té PxC assegurant que “darrera nostre arriben cada dia desenes de joves que es volen pujar al carro identitari, que tenen ganes de defensar el nostre ideari polític, això em produeix una enorme satisfacció ja que estic segur que amb activitats com les d'avui que no tot està perdut, que encara podem somiar amb un futur millor del que avui tenim”.

Per acabar Anglada es va referir als joves de PxC com “ la gent més valenta de Catalunya, sou el futur, gent que us estimeu la vostra terra, i la vostra identitat. Gent que no heu caigut en la demagògia de no estimar-vos a vosaltres mateixos per estimar més els altres. Espero que vosaltres mateixos i amb les JIxC no perdeu mai aquest sentiment”

Gràcies a la bona acollida que ha tingut l’esdeveniment, les JIxC ja ens hem posat a treballar per aconseguir estendre aquest model d’activitat en altres poblacions i en altres disciplines esportives.

Animem a tothom qui vulgui participar en un projecte d’aquest tipus a posar-se en contacte amb nosaltres a jixc@pxcataluna.com

JIxC

Torelló, 9 de juliol de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada